lunes, 27 de octubre de 2008

ACTIVITATS DE LA VEU

1. Cliqueu el link que us passo a continuació sobre una miniunitat didàctica de La Veu i espereu que es carregui l'interactiu.

2. Per començar els exercicis, després de llegir la introducció, cliqueu a qualsevol dels personatges que apareixen al fons de la pantalla. Si cliqueu a veus masculines, accedireu als diferents tipus de veus masculines. Si cliqueu a femenines, accedireu als diferents tipus de veus femenines, i el mateix succeirà si clique als nens.

3. Observeu que, quan accediu a cada una de les tipologies de veus, podeu escoltar un fragment musical interpretat per la veu, o bé escoltar la tessitura de la veu al temps que s'il·lumina el pentagrama.

4. Per canviar el tipus de veu, podeu clicar al text corresponent a la zona superior de la pantalla i accedireu a les veus femenines o a les veus de nens, si és que us trobeu a la pantalla de veus masculines. El mateix succeeix amb les altres tipologies de veus.
Un cop vistes totes les tipologies de veus humanes i les seves tessitures corresponents, podeu accedir a les pantalles d'exercicis.

6. A la zona dreta de la pantalla principal de la miniunitat didàctica, hi ha cinc botons que ofereixen diferents possibilitats.

La veu

No hay comentarios: