jueves, 28 de mayo de 2009

CONCERT DE PRIMAVERA

El passat 19 de maig la coral del centre va realitzar el seu concert de cloenda del curs escolar. Aquest ha sigut un any molt especial, per una banda la celebració del 25è aniversari del centre i per altra banda, el 5è any de la creació de la coral IESGF. Des de la direcció de la coral volíem que fora un concert especial, per aquest motiu, vam rebre en la nostra casa a la coral de l'IES Pallaresos.

En la biblioteca vam realitzar la presentació de les dues corals i vam assajar Alegria d'Antonia Font que era la cançó del cant comú.

Després, la nostra coral va sortir al vestíbul del centre per assajar la resta del programa que interpretaríem en el concert.


El primer concert, va ser al gimnàs del centre, el públic, els nostres companys i companyes de 1er d'ESO i les veus, els cantaires de les corals IES Pallaresos i IESGF.





Una vegada vam finalitzar el primer concert davant dels nostres companys de 1er d'ESO, vam agafar forces menjant una mica.

El segon concert, era per als pares i el vam fer a la biblioteca del centre. Mentre acabaven d'arribar els pares, vam descansar una mica.


Es va fer l'hora de començar i la Laura va presentar el concert. Aquest any la Coral IESGF celebrava el seu 5è any i aquest era el 4t Concert de Primavera que se celebrava.

Primer va actuar la Coral IESGF acompanyades per dos guitarristes: la Laura i la Sandra. Vam interpretar: Se canto (popular occitana) i La rumba del Mar (Albert Galzerà).

Després van actuar els cantaires de la Coral IES Els Pallaresos. Van interpretar Cançó de bressol per una princesa negra i Siyahamba.

A continuació, va tornar a actuar la Coral IESGF però aquesta vegada amb un acompanyament instrumental format per un grup de noies de 1er d'ESO C i E. Aquesta vegada vam interpretar La família Addams (BSO de la pel·lícula) i Boig per tu (Sau).


Ja per finalitzar, les dues corals, en senyal de germanor vam fer un cant comú. Vam cantar Alegria (Antònia Font). Però abans de començar, vam obsequiar als nostres convidats unes samarretes, que ells se ficaren de seguida.

Va ser una tarda meravellosa, on la música va ser partícip d'una nova amistat amb els nostres nous amics de la Coral IES Els Pallaresos.

Si us voleu descargar totes les fotos cliqueu aquí: Concert de Primavera

No hay comentarios: