domingo, 26 de abril de 2009

COM RÀDIO

El passat 19 de març vam anar a Barcelona a "Com Ràdio", a gravar dos programes en els quals vam parlar de la nostra Coral IESGF (activitats realitzades, nous projectes, entrevistes a les nostres cantaires i també, com no, a les profes). Aquesta vegada ens van acompanyar uns quants alumnes de 1er de Batxillerat de les Arts Escèniques, on també hi van participar explicant a tots els oients en que consisteix aquest nou Batxillerat i quins pensaments de futur tenen en ment.

Aquí podem veure a les nostres cantaires a punt de pujar al tren i començar la nostra surtida cap a Barcelona...

Finalment, vam arribar a Barcelona i vam anar als estudis "Com Ràdio" per enregistrar dos programes.


Però abans de començar, com no, ens vam fer les respectives fotos de família, per una banda els representants dels alumnes del Batxillerat de les Arts Escèniques i per altra banda les nostres cantaires de la Coral IESGF.


Una vegada a l'estudi de gravació, vam agafar possessions i vam començar a familiaritzar-nos amb els micròfons.Una vegada gravats els dos programes de ràdio ens vam fer una foto de grup amb el Miquel Giménez, el presentador del programa.

Els programes es van emetre els dies 27 de març i l'1 d'abril de 2009. Per poder escoltar aquests programes podeu entrar en la següent direcció: Com Ràdio
  1. Cliqueu on fica "Tots els programes".
  2. Després seleccioneu "Digues com".
  3. A la panxa de Miquel Giménez heu de clicar "A la carta".
  4. Una vegada hem arribat a aquest punt, hem de buscar els dies en que es van emetre els programes.
Us podeu descargar totes les fotos en la següent direcció: Fotos Com Ràdio

No hay comentarios: